Ulongo arbata

  •  Ulongo arbata - tai dalinės fermentacijos arbata. Jos tėvynė - Kinija, tačiau pagal pagaminamus kiekius nuo jos neatsilieka ir Taivanis.

    Pagal kiniškojo ulongo gamybos technologiją svarbu, kad lapeliai nebūtų per greitai nuskinti,o juos nuskynus, jie turi būti perdirbami nedelsiant. Nuskinti lapeliai yra vytinami saulėje, po to lengvai kratomi bambuko krepšiuose, kad lapelių kraštai aspitrintų ir suminkštėtų. Tada jie iškrečiami ir tolygiai paskirstomi ant padėklų, kad apdžiūtų, kol pagels.

    Lapų krašteliai paruduoja, nes patrinto lapo cheminės medžiagos reaguoja su deguonimi - vyksta fermentacija (oksidacija). Fermentacijos procesas sustabdomas praėjus 12-20% pilno fermentacijos laiko, lapus kaitinant aukštoje temperatūroje. Taivanio ulongai fermentuojami ilgiau, todėl arbata yra tamsesnė, nei gelsva Kinijos ulongo arbata. Ulongo arbatos dažnai natūraliai aromatinamos, įdedant įvairių žiedlapių (jazminaičių, chrizantemų, osmantusų ir pa.) ir eterinių aliejų.  

    GURMAN'S SE CHUNG, ulongo arbata
    Kodas: 60255542

    GURMAN'S SE CHUNG, ulongo arbata 

    105 - 945 su PVM
    GURMAN'S DA HONG PAO, ulongo arbata
    Kodas: 61230808

    GURMAN'S DA HONG PAO, ulongo arbata 

    365 - 3285 su PVM
    PRESTO DUNG TING, ulongo arbata
    Kodas: 61270805

    PRESTO DUNG TING, ulongo arbata 

    400 - 3600 su PVM
    PRESTO KARALIŠKOJI PU-ERH, ulongo arbata
    Kodas: 61230000

    PRESTO KARALIŠKOJI PU-ERH, ulongo arbata 

    460 - 4140 su PVM
    GURMAN'S AVIETINIS ULONGAS, ulongo arbata
    Kodas: 60084047

     GURMAN'S AVIETINIS ULONGAS, ulongo arbata

    430 - 3870 su PVM
    GURMAN'S PIENINIS ULONGAS, ulongo arbata
    Kodas: 60255039

     GURMAN'S PIENINIS ULONGAS, ulongo arbata

    480 - 4320 su PVM
  •  Ulongo arbata